Хотел  Гостиљска Врела налази се у селу Гостиљу на Златибору, 20 километара удаљено од туристичког центра у непосредној близини Водопада.

Хотел Гостиљска Врела у свом склопу садржи собе и апартмане, ресторан, кафе бар, спортску халу и терасе са којих се пружа нестваран поглед на природу и ништа Вас не може спречити да седнете на неку од тераса и уживате уз специјалитете ресторана испод ког се кроз стене обрасле маховином извијају водени млазеви гостиљске реке у чијим се вировима, легенда каже купају виле.

Тераса  Гостиљска Врела

На терасама овог хотела можете уживати у традиционалним специјалитетима у сваком годишњем добу а посебно у касно пролеће, лето и рану јесен уз поглед на нетакнуту природу и шум планинске реке.
У самој близини хотела је базен, игралиште за кошарку и фудбалски терен тако да потенцијалном госту осим мира, чисте природе, у понуди су и спортске активности…

Ресторан  Гостиљска Врела

Ресторан Гостиљска врела је ресторан домаће кухиње где можете пробати : качамак од хељде, кајмак, домаћи сир, пршуту, комплет лепињу, домаћу развијену питу са сиром и зељем, роловану телетину и пастрмку на жару и друга јела, а све то уз неко вино од домаћих или страних произвођача.
Капацитет ресторана је 50 места унутра и на терасама 100 места, уз могућност организовања прослава.

Собе и апартмани

У понуди су собе и апартамани са опремом која задовољава све потребе гостију.

Кафе бар  Гостиљска Врела

Кафе бар је посебна прича и доживљај где сте у могућности да проведете веома пријатне тренутке у читању или  разговору уз неки топли напитак или пиће.

Сала за спорт и разоноду

У склопу хотела је и сала за баскет, фитнес и разоноду – билијар, стони тенис, стони фудбал…

Посетите хотел Гостиљска Врела на Златибору и уверићете се да је то једно од најбољих места за одмор и уживање уз обилазак Водопада и Стопића пећине.

Више на линку www.gostiljskavrela.com