А ХОТЕЛИ је први српски ланац хотела високе категорије који нуде садржаје за разноврсну клијентелу.

Сви хотели су грађени у складу са највишим стандардима, на пажљиво бираним атрактивним локацијама које обухватају све потребе гостију.

Без обзира да ли сте гост у Буковичкој или Врњачкој Бањи, на Златибору који је лепотица планинског туризма или у пословном центру као што је Шабац, једно је сигурно – бићете у луксузном простору опремљеном најсавременијом опремом уз услугу на највишем нивоу.

Сви садржаји су осмишљени да бисте остварили ваше приватне или пословне жеље, а запослени имају само једну жељу – да управо у неком од А ХОТЕЛА гост оствари свој сан!

Хотел Извор – Буковичка Бања

Хотел Извор, луксузно SPA & Wellness resort хотелско здање, се налази у срцу Шумадије и једне од најлепших краљевских бања Србије – Буковичке бање.

Смештен у прелепом окружењу, где природа лечи и окрепљује чистим ваздухом и благотворним минералним водама, хотел Извор, удаљен од Београда свега 75 км, надалеко је препознатљив по својој SPA & Wellness и конгресној понуди. Доказ за то су и бројне награде које је овај хотел освојио.

Овај ризорт је прави избор за одмор од свакодневног стреса, породично дружење и релаксацију, активан одмор, прославе, као и пословна окупљања и конгресе.

Као једини категорисан SPA & Wellness хотел у Србији, Извор својим гостима нуди обиље SPA садржаја попут отворених и затворених базена са природном минералном водом, сауна, парних купатила, тепидаријума, relax собе, третмана и масажа.

Барови и ресторани хотела су познати по разноврсној гастрономској понуди, док конгресни центар чини 6 раскошних сала погодних за све врсте догађаја.

За љубитеље активног одмора у понуди су фитнес центар, куглана, стони тенис, билијар, спортски терени, као и мини екскурзије до знаменитих места српске историје. Малишанима су на располагању дечије играонице и разноврсне анимације. Аqуа парк Извор са највишим тобоганима у Србији нуди тобогане и атракције за децу и одрасле.

Због своје богате понуде и највишег нивоа услуге, хотел Извор ће несумњиво задовољити и најзахтевније посетиоце који су имали прилику да уживају на сличним местима у свету.

Хотел Слатина – Врњачка Бања

Хотел Слатина даје један нови шарм и лепоту Врњачкој Бањи. Окружен прелепим зеленилом, посебно је омиљен међу гостима са децом.

Слатина је идеално место за одмор и уживање, довољно скровито у прелепом природном окружењу, а ипак надомак дешавања и ноћног живота ове атрактивне туристичке локације.

Конципиран у складу са светским трендовима, овај пријатни хотел обједињује врхунску услугу са модерном архитектуром. У понуди је модеран Wellness центар (затворени базен са сланом водом, отворени базен, слана соба, парно купатило, тепидаријум, kneipp клупа, сауне, Jacuzzi), дечија играоница, конференцијска сала, ресторан, лоби бар и бар на тераси.
Собе у хотелу СЛАТИНА су опремљене са пуно љубави и пажње. Скоро свака соба има терасу са погледом на једну од најлепших зелених оаза, на познати врњачки парк. Гости ће заспати и пробудити се уз мирис природе, који доноси поветарац са Гоча.

Хотел СЛАТИНА је добро повезан са свим деловима Бање. Ексклузивна локација хотела омогућава испуњавање различитих потреба гостију.

Гранд Хотел Торник Златибор  – Златни хотел на златној планини

Гранд Хотел Торник, једини хотел са 5 звездица на Златибору, је прави избор за оне који желе да доживе ову дестинацију на потпуно нов начин. На надморској висини од 1.010 м, где се сусрећу планинске и морске струје, закорачите у хотел који је спреман да оствари ваше снове.

У понуди овог грандиозног хотела су ресторани, барови и посластичарница са укусним специјалитетима и десертима, а гости могу да уживају и на великој тераси са погледом на врхове Торника. Конгресни центар чини 5 сала погодних за све врсте скупова и свечаности. Посебна атракција је ротациони ресторан са предивним панорамским погледом на Златибор.

Ексклузиван SPA & Wellness центар који се простире на 2.250м2 чине затворени базени са ђакузијем, сауне, парна купатила, тепидаријуми, laconium и многи други relax и фитнес садржаји, док је за малишане у понуди мини aqua парк и играоница.

Богата понуда за госте различитих афинитета и узраста, услуга на највишем нивоу и ентеријер попут оних у најлуксузнијим светским хотелима, учиниће ваш одмор савршеним.

Хотел Слобода – Шабац

Хотел Слобода – луксузно хотелско здање у најстрожем центру града Шапца, без сумње је један од симбола овог града и саставни део живота његових становника. Са бочне стране хотела је градска пешачка зона, а из хотела се излази на централни градски трг.

Својим јединственим амбијентом, квалитетом услуге и професионализмом особља, хотел Слобода се издвојио као центар већине градских дешавања, стециште пословне и интелектуалне елите, али и култно место нових генерација.

У хотелу се одржавају разне прославе, свадбе и матурске вечери, а за пословне скупове на располагању је велики конгресни центар са четири мултифункционалне сале.
Гостима који желе себи да приуште релаксацију и рекреацију у прелепом амбијенту, на располагању је модеран SPA & Wellness центар на два нивоа са базеном, саунама, парним купатилом, relax собом, кардиофитнесом и разноврсним масажама и третманима.

Најмлађим гостима на располагању је велика дечија играоница и спољашње дечије игралиште.

А ХОТЕЛИ – Један хотел један сан – детаљније ОВДЕ