Hotel  Gostiljska Vrela nalazi se u selu Gostilju na Zlatiboru, 20 kilometara udaljeno od turističkog centra u neposrednoj blizini Vodopada.

Hotel Gostiljska Vrela u svom sklopu sadrži sobe i apartmane, restoran, kafe bar, sportsku halu i terase sa kojih se pruža nestvaran pogled na prirodu i ništa Vas ne može sprečiti da sednete na neku od terasa i uživate uz specijalitete restorana ispod kog se kroz stene obrasle mahovinom izvijaju vodeni mlazevi gostiljske reke u čijim se virovima, legenda kaže kupaju vile.

Terasa  Gostiljska Vrela

Na terasama ovog hotela možete uživati u tradicionalnim specijalitetima u svakom godišnjem dobu a posebno u kasno proleće, leto i ranu jesen uz pogled na netaknutu prirodu i šum planinske reke.
U samoj blizini hotela je bazen, igralište za košarku i fudbalski teren tako da potencijalnom gostu osim mira, čiste prirode, u ponudi su i sportske aktivnosti…

Restoran  Gostiljska Vrela

Restoran Gostiljska vrela je restoran domaće kuhinje gde možete probati : kačamak od heljde, kajmak, domaći sir, pršutu, komplet lepinju, domaću razvijenu pitu sa sirom i zeljem, rolovanu teletinu i pastrmku na žaru i druga jela, a sve to uz neko vino od domaćih ili stranih proizvođača.
Kapacitet restorana je 50 mesta unutra i na terasama 100 mesta, uz mogućnost organizovanja proslava.

Sobe i apartmani

U ponudi su sobe i apartamani sa opremom koja zadovoljava sve potrebe gostiju.

Kafe bar  Gostiljska Vrela

Kafe bar je posebna priča i doživljaj gde ste u mogućnosti da provedete veoma prijatne trenutke u čitanju ili  razgovoru uz neki topli napitak ili piće.

Sala za sport i razonodu

U sklopu hotela je i sala za basket, fitnes i razonodu – bilijar, stoni tenis, stoni fudbal…

Posetite hotel Gostiljska Vrela na Zlatiboru i uverićete se da je to jedno od najboljih mesta za odmor i uživanje uz obilazak Vodopada i Stopića pećine.

Više na linku www.gostiljskavrela.com