A HOTELI je prvi srpski lanac hotela visoke kategorije koji nude sadržaje za raznovrsnu klijentelu.

Svi hoteli su građeni u skladu sa najvišim standardima, na pažljivo biranim atraktivnim lokacijama koje obuhvataju sve potrebe gostiju.

Bez obzira da li ste gost u Bukovičkoj ili Vrnjačkoj Banji, na Zlatiboru koji je lepotica planinskog turizma ili u poslovnom centru kao što je Šabac, jedno je sigurno – bićete u luksuznom prostoru opremljenom najsavremenijom opremom uz uslugu na najvišem nivou.

Svi sadržaji su osmišljeni da biste ostvarili vaše privatne ili poslovne želje, a zaposleni imaju samo jednu želju – da upravo u nekom od A HOTELA gost ostvari svoj san!

Hotel Izvor – Bukovička Banja

Hotel Izvor, luksuzno SPA & Wellness resort hotelsko zdanje, se nalazi u srcu Šumadije i jedne od najlepših kraljevskih banja Srbije – Bukovičke banje.

Smešten u prelepom okruženju, gde priroda leči i okrepljuje čistim vazduhom i blagotvornim mineralnim vodama, hotel Izvor, udaljen od Beograda svega 75 km, nadaleko je prepoznatljiv po svojoj SPA & Wellness i kongresnoj ponudi. Dokaz za to su i brojne nagrade koje je ovaj hotel osvojio.

Ovaj rizort je pravi izbor za odmor od svakodnevnog stresa, porodično druženje i relaksaciju, aktivan odmor, proslave, kao i poslovna okupljanja i kongrese.

Kao jedini kategorisan SPA & Wellness hotel u Srbiji, Izvor svojim gostima nudi obilje SPA sadržaja poput otvorenih i zatvorenih bazena sa prirodnom mineralnom vodom, sauna, parnih kupatila, tepidarijuma, relax sobe, tretmana i masaža.

Barovi i restorani hotela su poznati po raznovrsnoj gastronomskoj ponudi, dok kongresni centar čini 6 raskošnih sala pogodnih za sve vrste događaja.

Za ljubitelje aktivnog odmora u ponudi su fitnes centar, kuglana, stoni tenis, bilijar, sportski tereni, kao i mini ekskurzije do znamenitih mesta srpske istorije. Mališanima su na raspolaganju dečije igraonice i raznovrsne animacije. Aqua park Izvor sa najvišim toboganima u Srbiji nudi tobogane i atrakcije za decu i odrasle.

Zbog svoje bogate ponude i najvišeg nivoa usluge, hotel Izvor će nesumnjivo zadovoljiti i najzahtevnije posetioce koji su imali priliku da uživaju na sličnim mestima u svetu.

Hotel Slatina – Vrnjačka Banja

Hotel Slatina daje jedan novi šarm i lepotu Vrnjačkoj Banji. Okružen prelepim zelenilom, posebno je omiljen među gostima sa decom.

Slatina je idealno mesto za odmor i uživanje, dovoljno skrovito u prelepom prirodnom okruženju, a ipak nadomak dešavanja i noćnog života ove atraktivne turističke lokacije.

Koncipiran u skladu sa svetskim trendovima, ovaj prijatni hotel objedinjuje vrhunsku uslugu sa modernom arhitekturom. U ponudi je moderan Wellness centar (zatvoreni bazen sa slanom vodom, otvoreni bazen, slana soba, parno kupatilo, tepidarijum, kneipp klupa, saune, Jacuzzi), dečija igraonica, konferencijska sala, restoran, lobi bar i bar na terasi.
Sobe u hotelu SLATINA su opremljene sa puno ljubavi i pažnje. Skoro svaka soba ima terasu sa pogledom na jednu od najlepših zelenih oaza, na poznati vrnjački park. Gosti će zaspati i probuditi se uz miris prirode, koji donosi povetarac sa Goča.

Hotel SLATINA je dobro povezan sa svim delovima Banje. Ekskluzivna lokacija hotela omogućava ispunjavanje različitih potreba gostiju.

Grand Hotel Tornik Zlatibor  – Zlatni hotel na zlatnoj planini

Grand Hotel Tornik, jedini hotel sa 5 zvezdica na Zlatiboru, je pravi izbor za one koji žele da dožive ovu destinaciju na potpuno nov način. Na nadmorskoj visini od 1.010 m, gde se susreću planinske i morske struje, zakoračite u hotel koji je spreman da ostvari vaše snove.

U ponudi ovog grandioznog hotela su restorani, barovi i poslastičarnica sa ukusnim specijalitetima i desertima, a gosti mogu da uživaju i na velikoj terasi sa pogledom na vrhove Tornika. Kongresni centar čini 5 sala pogodnih za sve vrste skupova i svečanosti. Posebna atrakcija je rotacioni restoran sa predivnim panoramskim pogledom na Zlatibor.

Ekskluzivan SPA & Wellness centar koji se prostire na 2.250m2 čine zatvoreni bazeni sa đakuzijem, saune, parna kupatila, tepidarijumi, laconium i mnogi drugi relax i fitnes sadržaji, dok je za mališane u ponudi mini aqua park i igraonica.

Bogata ponuda za goste različitih afiniteta i uzrasta, usluga na najvišem nivou i enterijer poput onih u najluksuznijim svetskim hotelima, učiniće vaš odmor savršenim.

Hotel Sloboda – Šabac

Hotel Sloboda – luksuzno hotelsko zdanje u najstrožem centru grada Šapca, bez sumnje je jedan od simbola ovog grada i sastavni deo života njegovih stanovnika. Sa bočne strane hotela je gradska pešačka zona, a iz hotela se izlazi na centralni gradski trg.

Svojim jedinstvenim ambijentom, kvalitetom usluge i profesionalizmom osoblja, hotel Sloboda se izdvojio kao centar većine gradskih dešavanja, stecište poslovne i intelektualne elite, ali i kultno mesto novih generacija.

U hotelu se održavaju razne proslave, svadbe i maturske večeri, a za poslovne skupove na raspolaganju je veliki kongresni centar sa četiri multifunkcionalne sale.
Gostima koji žele sebi da priušte relaksaciju i rekreaciju u prelepom ambijentu, na raspolaganju je moderan SPA & Wellness centar na dva nivoa sa bazenom, saunama, parnim kupatilom, relax sobom, kardiofitnesom i raznovrsnim masažama i tretmanima.

Najmlađim gostima na raspolaganju je velika dečija igraonica i spoljašnje dečije igralište.

A HOTELI – Jedan hotel jedan san – detaljnije OVDE