У Србији већ неколико година ради агенција Савршено изненађење која припрема персонализоване поклоне и организује незаборавне догађаје, а сада је из њихове радионице изашло још нешто посебно… Агенција Савршено изненађење која креира потпуно персонализоване поклоне или организује догађаје изненађења за више од 40 прилика у којима желите да драгим особама приредите незаборавно искуство, сада је постала и издавач једне посебне књиге. Власница и оснивач агенције, Милица Кљајић, ауторка је књиге Савршено изненађење – у 27 невероватних али истинитих прича, коју је у марту 2020. године издала агенција чије име носи и овај интерактивни роман.Роман кроз 27 прича доноси истину о томе како из угла једне жене изгледа донети одлуку о покретању сопственог посла и како све то изгледа урадити у Србији. Како каже, ауторка је на свет дошла као изненађење и зато је неколико деценија касније основала је агенцију под именом “Савршено изненађење”. А онда је живот одлучио да изненади њу – првог клијента послао јој је већ два сата након званичног лансирања посла; у другог клијента ју је навео да се заљуби; њену агенцију унајмиле су познате мултимационалне компаније; а онда су стигли покушај отмице бизниса и бројни други изазови…Зато је Милица Кљајић села и написала књигу у четири руке и три гласа, роман са карактером у којем дочарава како линија на белом папиру може да значи много, зашто је важно заборавити реч ’немогуће’, шта од живота може да вам уради један одлазак на киоск или како треба реаговати када неко тражи да ставите попуст на професионалност…Књига поставља и питања на која би требало да одговоре они који размишљају о томе да се отисну у свет предузетништва, а ту је и прегршт савета које би, како каже ауторка, она волела да јој је неко дао када је започињала целу авантуру.

“Већ у првих неколико прича Милица даје драгоцене путоказе како живети у складу са својом сврхом, чак и када цело окружење и најближи говоре да је то сумануто, сулудо и да неће успети.  Самоуверено кроз књигу мотивише и све читаоце да остану доследни себи чак и када се појаве страхови, изазови, ризици… Све што се нађе на путу је савршено баш такво какво је. Енергија књиге оплемењује и доноси радост”, каже Гога Балабан, професорка књижевности.
Промоција књиге Савршено изненађење – у 27 невероватних али истинитих прича планирана је да се одржи ускоро, уз разна занимљива изненађења, а до тада књига се може поручити онлajн.
Агенција Савршено изненађење наставља да и даље припрема незаборавна изненађења и испоручује поклоне за рођендане, годишњице, трудноће, порођаје и све остале пригоде чији се датуми не дају померити.
Чинимо све што можемо да људима и у ово време изолације помогнемо да покажу једни другима да мисле на своје драге, да им је стало и да желе да некога обрадују. Све се припрема по строгим прописима, пакује и врши се безконтактна достава”, објашњава Милица Кљајић.
Наручилац изненађења попуњава онлајн упитник на основу којег креативни тим припрема и доставља необичан пакет.
Цео процес, од првог позива до реализације изненађења најчешће траје око десет дана, али на испоруку свакако утиче комплексност пакета поклона, као и посебни захтеви. Постоји и пакет “Хитна помоћ” за оне који су се у последњем тренутку сетили да имају важан датум.

“Савршено изненађење”
M: +381 69 310 12 77
E: savrseno@iznenadjenje.com
W: iznenadjenje.com