U Srbiji već nekoliko godina radi agencija Savršeno iznenađenje koja priprema personalizovane poklone i organizuje nezaboravne događaje, a sada je iz njihove radionice izašlo još nešto posebno… Agencija Savršeno iznenađenje koja kreira potpuno personalizovane poklone ili organizuje događaje iznenađenja za više od 40 prilika u kojima želite da dragim osobama priredite nezaboravno iskustvo, sada je postala i izdavač jedne posebne knjige. Vlasnica i osnivač agencije, Milica Kljajić, autorka je knjige Savršeno iznenađenje – u 27 neverovatnih ali istinitih priča, koju je u martu 2020. godine izdala agencija čije ime nosi i ovaj interaktivni roman.Roman kroz 27 priča donosi istinu o tome kako iz ugla jedne žene izgleda doneti odluku o pokretanju sopstvenog posla i kako sve to izgleda uraditi u Srbiji. Kako kaže, autorka je na svet došla kao iznenađenje i zato je nekoliko decenija kasnije osnovala je agenciju pod imenom “Savršeno iznenađenje”. A onda je život odlučio da iznenadi nju – prvog klijenta poslao joj je već dva sata nakon zvaničnog lansiranja posla; u drugog klijenta ju je naveo da se zaljubi; njenu agenciju unajmile su poznate multimacionalne kompanije; a onda su stigli pokušaj otmice biznisa i brojni drugi izazovi…Zato je Milica Kljajić sela i napisala knjigu u četiri ruke i tri glasa, roman sa karakterom u kojem dočarava kako linija na belom papiru može da znači mnogo, zašto je važno zaboraviti reč ’nemoguće’, šta od života može da vam uradi jedan odlazak na kiosk ili kako treba reagovati kada neko traži da stavite popust na profesionalnost…Knjiga postavlja i pitanja na koja bi trebalo da odgovore oni koji razmišljaju o tome da se otisnu u svet preduzetništva, a tu je i pregršt saveta koje bi, kako kaže autorka, ona volela da joj je neko dao kada je započinjala celu avanturu.

“Već u prvih nekoliko priča Milica daje dragocene putokaze kako živeti u skladu sa svojom svrhom, čak i kada celo okruženje i najbliži govore da je to sumanuto, suludo i da neće uspeti.  Samouvereno kroz knjigu motiviše i sve čitaoce da ostanu dosledni sebi čak i kada se pojave strahovi, izazovi, rizici… Sve što se nađe na putu je savršeno baš takvo kakvo je. Energija knjige oplemenjuje i donosi radost”, kaže Goga Balaban, profesorka književnosti.
Promocija knjige Savršeno iznenađenje – u 27 neverovatnih ali istinitih priča planirana je da se održi uskoro, uz razna zanimljiva iznenađenja, a do tada knjiga se može poručiti onlajn.
Agencija Savršeno iznenađenje nastavlja da i dalje priprema nezaboravna iznenađenja i isporučuje poklone za rođendane, godišnjice, trudnoće, porođaje i sve ostale prigode čiji se datumi ne daju pomeriti.
Činimo sve što možemo da ljudima i u ovo vreme izolacije pomognemo da pokažu jedni drugima da misle na svoje drage, da im je stalo i da žele da nekoga obraduju. Sve se priprema po strogim propisima, pakuje i vrši se bezkontaktna dostava”, objašnjava Milica Kljajić.
Naručilac iznenađenja popunjava onlajn upitnik na osnovu kojeg kreativni tim priprema i dostavlja neobičan paket.
Ceo proces, od prvog poziva do realizacije iznenađenja najčešće traje oko deset dana, ali na isporuku svakako utiče kompleksnost paketa poklona, kao i posebni zahtevi. Postoji i paket “Hitna pomoć” za one koji su se u poslednjem trenutku setili da imaju važan datum.

“Savršeno iznenađenje”
M: +381 69 310 12 77
E: savrseno@iznenadjenje.com
W: iznenadjenje.com